195 65R15 BRIDGESTONE Blizzak ICE lamellr - Top1autovaruosad
  • Uus

195/65R15 BRIDGESTONE Blizzak ICE lamellrehv 95T XL EE 2 72

Tootekood: 16598BR

134,19 €
Maksudega
fast delivery

Tarne 3-5 tööpäeva jooksul

Kogus

Sõiduauto lamellrehv BRIDGESTONE Blizzak ICE Koormus/kiiruseindeks 95T XL. EU MÄRGIS ÖKONOOMSUS:E. MÄRGHAARDUMINE:E. MÜRAKLASS:2. MÜRATASE:72. t21
2019/2020a rehvimudel
8. koht Tehnikamaailm 2020a talverehvi testis
Bridgestone Blizzak ICE

Bridgestone on turule toonud oma uue Blizzak ICE talvise turvarehvi, mis tagab lumes ja jääl hea jõudluse, mugava sõidu ja vastupidavuse.

Rehvi väljatöötamise ajal rääkis ettevõte juhtidega kogu Põhja-Euroopas, et mõista nende vajadusi. Rehvide elu ja keskkonnasõbralikkust tõsteti esile kui suurt tähtsust. Juhid ütlesid ka, et haardumine oli ülioluline, et võimaldada järsku pidurdamist ja säilitada juhitavust mustal jääl ja lörtsisel lumel sõites.

Blizzak ICE, mis on loodud täiesti uue turviseseguga, millel on ettevõtte patenteeritud Multicell tehnoloogia, on jääl parema peatumisteekonnaga. Bridgestone Multicell tehnoloogia on spetsiaalselt välja töötatud hüdrofiilsete omadustega, mis tõmbavad vett kinni ja tõmbavad selle jää pinnalt eemale, et haardumist parandada.

Blizzak ICE pakub eelkäijaga võrreldes pidurdusteekonna vähenemist jääl 8% ja 25% pikemat kasutusiga. See on saanud võimalikuks tänu uuele ühendkoostisele ja spetsiaalselt loodud turvisemustrile.

Rehvi turvise soonte disain aitab õhuvoolu hajutada ja müra vähendada.

Bridgestone
16598BR
10 Tooted
Samas kategoorias on veel 5 toodet :

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.