Sõiduauto Maasturi pehme lamellrehv 285 4 - Top1autovaruosad
  • Uus

Sõiduauto/Maasturi pehme lamellrehv 285/45R22 110T BRIDGESTONE DM-V2

Tootekood: 285/45R22 DM-V2 110T BRIDGEST

365,99 €
Maksudega
fast delivery

Tarne 3-5 tööpäeva jooksul

Kogus

Kütusekulu: F Haardumine: F Müratase: 75
Bridgestone'i talverehv Blizzak DM-V2 turvisemustriga , mis hajutab jäätunud pinnalt vett.

Täiesti uue turvisemustri ja järgmise põlvkonna seguga Blizzak DM-V2 rehv annab sõidukijuhtidele suurema kontrolli jää-, lume-, lörtsi- ja muudes talvistes oludes.

Ettevõtte sõnul on Blizzak DM-V2 rehv oma eelkäijaga Blizzak DM-V1 võrreldes mitmeid täiendusi.
- Parem jõudlus jääl: Blizzak DM-V2 rehv on disainitud järgmise põlvkonna mitme rakuga ühendiga, mis hajutab vett jää pinnalt. See võitleb libisemise vastu ja parandab pidurdamist.
- Suurenenud haarduvus: rehvi värskelt kujundatud turvisemustril on 15 protsenti rohkem plokiservi, mis suurendab lume pügamisjõudu ning võimaldab lumel ja lörtsi korral paremini teelt kinni haarata.
- Parem juhitavus: Bridgestone täiustas Blizzak DM-V2 rehvi kontaktplaati, et luua ühtlane rõhurõhk, kus rehv vastab teele. See annab Blizzak DM-V2 rehvile parema haardumise jääl ja parema üldise stabiilsuse.
"Oleme võtnud Bridgestone'i parima talverehvi ja teinud selle veelgi paremaks," ütleb Justin Hayes, Bridgestone Americase tootejuht. "Autojuhtidel võib olla meelerahu teadmine, et Blizzak DM-V2 rehv on konstrueeritud spetsiaalse tehnoloogiaga, mis tagab muljetavaldava juhtimise igas talvises olukorras sõites."

Bridgestone
285/45R22 DM-V2 110T BRIDGEST
10 Tooted
Samas kategoorias on veel 5 toodet :

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.