Aku Start AGM 80Ah 800A 315x175x190 -  - Top1autovaruosad
  • Uus

Aku Start AGM 80Ah 800A 315x175x190 -+

Tootekood: S106-EK800

207,39 €
Maksudega
fast delivery

Tarne 3-5 tööpäeva jooksul

Kogus

 

Stop & Start ja piduri energia taaskasutamise süsteemiga varustatud micro-hübriidsõidukid näeb meie teedel ja tänavatel aina rohkem. Nimetatud uue tehnoloogiaga autod vajavad ka uut tüüpi akusid.

  • Exide AGM (Absorbent Glass Mat) akud on välja töötatud tihedas koostöös Euroopa juhtivate autotootjatega. AGM aku põhineb uusimal praegu kasutataval tehnoloogial, kus elektrolüüt on immutatud klaaskiust separaatoritesse. See võimaldab kiireid ja korduvaid käivitus-laadimis tsükleid. See on vältimatu eeltingimus Stop & Start ja piduri energia taaskasutamise süsteemiga varustatud micro-hübriidsõidukitel.
  • Exide AGM aku vastab kvaliteedilt ja tehnoloogialt originaalvaruosa nõuetele (Stop & Start ja piduri energia taaskasutamise süsteemiga varustatud micro-hübriidsõidukid).
  • Suurepärane vastupidavus: talub käivitus-laadimistsükleid kolm korda rohkem kui plii-happeaku. Väga aeglane isetühjenemine.
  • Maksimaalne turvalisus: AGM aku on hermeetiliselt suletud ja lekkekindel. Tekkivad gaasid (vesinik ja hapnik) rekombineeritakse aku sees uuesti veeks. Akut saab ohutult paigaldada sõitjateruumi (AGM aku paigaldamine mootoriruumi on keelatud). AGM aku on vibratsioonikindel.
  • Aku on hea valik ka muudel rakendustel, kus on suur nõudlus energia järele. Näiteks paadid, vagunelamud ja alarmsõidukitel nagu kiirabiautod, politsei jne.

 

EXIDE
S106-EK800
74 Tooted
Samas kategoorias on veel 5 toodet :

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.