Autovaruosad numbri või koodi järgi

Autovaruosad numbri või koodi järgi

Auto koosneb suurest hulgast erinevatest osadest, millest igaühel on oma tootja pandud number või kood. Tänu sellele saab igast spetsialiseeritud veebipoest või teie kodulinnas asuvast autopoest väga lihtsalt oma autole osta originaalosa. Suur valik on esindatud ka meie poes. Et raha ja aeg ei oleks tühja raisatud, tutvume viisidega, kuidas leida just see, mida teie autole tarvis läheb. Kõigepealt tuleb üles otsida vahetamist vajava varuosa kood või number.

Kus asub osa kood ja mida see endast kujutab

Autovaruosa kood (artikkel) koosneb numbritest ja ladina tähtedest või ainult numbritest. Tähele tuleb panna, et kirillitsa tähti kood sisaldada ei tohi. Artikli leidmiseks tuleb varuosa hoolikalt üle vaadata, kuna see pannakse just pealispinnale. Sama number on ka karbil, milles autovaruosa tarniti. Harvadel juhtudel ei saa numbrit detaili pinnale kanda ja see pannakse kirja saatedokumentidesse. Samuti soovitatakse numbri leidmisel abi saamiseks pöörduda professionaalide poole, kuna on ka mitteoriginaalseid varuosi, mis on taskukohase hinnaga ega jää kvaliteedilt originaalidele alla.

Kuidas osa identifitseerida

Autovaruosade koodi või numbri järgi otsimiseks on erinevaid viise:

Igast internetis leiduvast kataloogist. Otsingureale tuleb sisestada osa artikkel ja süsteem kuvab teile automaatselt vajaliku mudeli. Koodi või numbri sisestamisel tuleb kasutada ainult numbreid ja ladina tähti. Punkte, sidekriipse ja muid sümboleid otsing arvesse ei võta.

Veebipood. Võib leida kataloogist numbrit võrreldes või kui selline võimalus on, siis sisestada see otsingureale ülalkirjeldatud algoritmi järgi.

Külastades ametliku edasimüüja salongi. Isegi kui auto on müügist maha võetud, hoiavad paljud salongid alles mitut varumudelit. Esitage sõiduki tehniline pass ja salongi töötajad aitavad teil leida vajaliku varuosa.

Kirjutades tootjale. See viis ei ole kuigi populaarne, kuna võtab rohkem aega kui ülaltoodud. Kuid kui valisite just selle, piisab pöördumises auto VIN-koodi lisamisest.

Kasutatud autod ja osade numbrid

Iga kolmas autosõber eelistab siiski osa purunemise korral paigaldada selle asemele mitteoriginaalse varuosa, kuna see on kordades odavam. Auto originaalvaruosad on kallis lõbu. Nende hinnad võivad olla analoogidest tunduvalt kõrgemad, mis ei ole igaühele taskukohane. Seepärast puudub kasutatud auto ostmisel garantii, et kõik selle osad on originaalid. Seda eriti juhul, kui sõidukit on remonditud. Autovaruosade otsimine koodi või numbri järgi on meie ajal muutunud kõigile kättesaadavaks, kuid siiski on parem usaldada see professionaalidele. Nii saab vältida vigu varuosa valimisel.

All comments

  1. NZOWnTTw

    1

  2. NZOWnTTw

    1

  3. NZOWnTTw

    1

  4. NZOWnTTw

    1

  5. NZOWnTTw

    1

  6. NZOWnTTw

    1

  7. NZOWnTTw

    1

Leave a Reply

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.