Maasturi suverehv PIRELLI SCORPION ZERO A - Top1autovaruosad
  • Новое
Maasturi suverehv PIRELLI SCORPION ZERO A - Top1autovaruosad

Maasturi suverehv PIRELLI SCORPION ZERO ASIMMETRICO 275/40R20 106Y XL M+S

Код: 275/40R20 LTPI 106Y SZA

311,09 €
С НДС
fast delivery

Доставка 3-5 рабочих дней

Количество

Add to wishlist

Asümmeetrilise rehvimustriga rehv võimsatele autodele ja universaalidele
H/THigway Terrain
SCORPION™ ZERO™ ASIMMETRICO loodi kõige moodsamaid tootmistehnoloogiaid kasutades. Tagab suurepärase suunastabiilsuse kurvide läbimisel, juhitavuse kuivades ja märgades ilmastikuoludes ning lühema pidurdusmaa, säilitades kõrge turvalisuse.
Asümmeetriline protektorimuster ja universaalne kummisegu teevad rehvist SCORPION™ ZERO™ ASIMMETRICO parima toote autosõitjatele, kes igapäevaselt sõidavad nii linnas kui ka väljaspool seda. Rehvil on suurepärased juhitavusomadused, ühtlane protektori kuluvus kasutamisajal ja suur läbisõidusooritus.
See on parim valik neile, kes hindavad suurepärast rehvihaakumist, ideaalset juhitavust, kiirust ja kiiret reaktsiooni roolimisel. SCORPION™ ZERO™ ASIMMETRICO on ette nähtud spetsiaalselt kasutamiseks kõval teekattel. Veel üheks eripäraks on rehvi keskossa paigutatud mustriplokid, mis asuvad Z-tähe kujuliselt.
SCORPION™ ZERO™ ASIMMETRICO peamine tunnus on suunatud asümmeetriline protektorimustri disain. Protektori keskossa paigutatud laiad pikisuunalised sooned tagavad suurepärase suunastabiilsuse, vastupidavuse kui ka pidurdamisnäitajad, samuti protektori ühtlase kuluvuse kasutusajal, mis omakorda pikendab rehvi kasutusiga. Rehvi õlatsoonis asub protektoril 5 soont, mis tagavad juhitavusstabiilsuse ja protektori tugevuse. Tänu sellele tehnilisele lahendusele pakub rehv kiiret ja suurepärast roolitunnetust ja ohutut juhitavust.
Z-kujuliste plokkide asetus protektori keskosas parandab mitmesuguse kattega teepinnal pidurdamise ja kiirendusnäitajaid.

Rehvid on homologeeritud järgmistele automarkidele:
Audi, Ford, Jeep (Run F lat version), Land Rover, Mercedes, Volkswagen, Volvo
Pirelli
275/40R20 LTPI 106Y SZA
10 штук
В этой категории 5 товаров:

Новостная рассылка

Присоединяйтесь, чтобы получить купоны на скидки и спецпредложения

Product added to compare.