Cat mini  kinkekomplekt 3 osa - Top1autovaruosad
  • Uus

Cat mini kinkekomplekt 3 osa

Tootekood: S131-515034

60,99 €
Maksudega
fast delivery

Tarne 3-5 tööpäeva jooksul

Kogus
Viimased tooted laos

Suurepärane, praktiline kingitus - kvaliteetsete CAT-tööriistade komplekt!

Komplektis: nuga, multitööriist, võtmehoidja nuga

See CAT® multifunktsionaalsete tööriistade ja taskunugade komplekt on mõeldud harrastajatele ja kõigile, kes pole kvaliteetsete tööriistade suhtes ükskõiksed. CAT® multifunktsionaalsed tööriistad ja noad on valmistatud kõige arenenuma tehnoloogia abil. Komplekt sisaldab 5-tollist (12,7 cm) voltimisnuga, multifunktsionaalset võtmehoidjat ja 12-ühes (kaksteist-ühes) multi-tööriista. Ja see kõik on pakitud stiilsesse kinkekarpi.

5-tolline (12,7 cm) nuga. Kui väikesed mõõtmed muutuvad oluliseks, muutub see tugev ja terav nuga asendamatuks tarvikuks. G-10 käepide tagab parema haardumise ülemise serva ja sõrme soonega. Käepide on kinnitatud roostevabast terasest raami külge ja ühendatud tugeva 5Cr15 roostevabast terasest teraga. Väike, kuid võimas mitmekülgne nuga saab teie igapäevaseks kaaslaseks igas töös.

12-ühes multifunktsionaalne tööriist. Anodeeritud alumiiniumist välisosa all peitub multifunktsionaalne tööriist välitegevuseks, autode, paatide remondiks ja puhkajate jaoks. Kaksteist kasulikku tööriista kergekaalulises alumiiniumist korpuses. Need roostevabast terasest tööriistad on korrosioonikindlad ja reguleeritavad kinnituspoldid võimaldavad teil vajaduse korral kõik pingutada. Voldtav kompaktseks hoiustamiseks kodus või taskus.

Võtmehoidja multifunktsionaalne tööriist- 7-1. Selle võtmehoidja külge kinnitatud multifunktsionaalsete tööriistate abil saab teostada erinevaid töid. Sisseehitatud LED-taskulamp on kasulik väga erinevates olukordades.

CAT
S131-515034
1 Ühik
Samas kategoorias on veel 5 toodet :

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.