225 45R17 BRIDGESTONE Blizzak ICE -lamell - Top1autovaruosad
  • Uusi

225/45R17 BRIDGESTONE Blizzak ICE -lamellirakenteinen rengas 94S XL EE 2 72

Viite: 16583BR

225,69 €
Sisältää alv:n
fast delivery

Toimitus 3-5 työpäivän kuluessa

Määrä

Sõiduauto lamellrehv BRIDGESTONE Blizzak ICE Koormus/kiiruseindeks 94S XL. EU MÄRGIS> ÖKONOOMSUS:E. MÄRGHAARDUMINE:E. MÜRAKLASS:2. MÜRATASE:72. t21
2019/2020a rehvimudel
8. koht Tehnikamaailm 2020a talverehvi testis
Bridgestone Blizzak ICE


Bridgestone on markkinoille toonud oma uuden Blizzak ICE talvise turvarehvi, mis tagab lumes ja jääl hea jõudluse, mugava sõidu ja vastupidavuse.

Rehvi väljatöötamise ajal rääkis yritys juhtidega koko Pohjois-Euroopan, et mõista niiden vajadusi. Rehvide elu ja keskkonnasõbralikkust tõsteti esile kui suurt tähtsust. Juhid sanoiid ka, et haardumine oli ülioluline, et võimaldada järsku pidurdamist ja säilitada juhitavust mustal jääl ja lörtsisel lumel sõites.

Blizzak ICE, mis on perustettu täysin uuden turviseseguga, millel on yrityksen patentoitu Multicell teknologia, on jääl parempi peatumisteekonnaga. Bridgestone Multicell tehnoloogia on spetsiaalselt välja töötatud hüdrofiilsete omadustega, mis tõmbavad vett kiinni ja tõmbavad sen jää pinnalt eemale, et haardumist parantaa.

Blizzak ICE tarjoaa eelkäijaga võrreldes pidurdusteekonna vähenemist jääl 8% ja 25% pikemat kasutusiga. See on saanut võimalikuks ansiosta uuele ühendkoostisele ja spetsiaalselt perustettu turvisemustrile.

Rehvi turvise soonte disain auttaa õhuvoolu hajutada ja müra vähentää.

Bridgestone
16583BR
10 Tuotteet
5 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Liity uutiskirjeeseemme nyt

Registrera dig och dra nytta av rabatter och erbjudanden

Product added to compare.