Däck 265 50R19 110T XL Bridgestone Blizza - Top1autovaruosad
  • Ny

Däck 265/50R19 110T XL Bridgestone Blizzak DM-V2 DEMO (1stk)

Referens: BR09K_1

176,89 €
Inkl. moms
fast delivery

Leverans inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

E-poes saadaval 1tk. Juurdetellimise võimalus puudub. Kütusekulu: F Haardumine: F Müratase: 73dB
Bridgestone'i talverehv Blizzak DM-V2 turvisemustriga , mis hajutab jäätunud pinnalt vett.

Täiesti uue turvisemustri ja järgmise põlvkonna seguga Blizzak DM-V2 rehv annab sõidukijuhtidele suurema kontrolli jää-, lume-, lörtsi- ja muudes talvistes oludes.

Ettevõtte sõnul on Blizzak DM-V2 rehv oma eelkäijaga Blizzak DM-V1 võrreldes mitmeid täiendusi.
- Parem jõudlus jääl: Blizzak DM-V2 rehv on disainitud järgmise põlvkonna mitme rakuga ühendiga, mis hajutab vett jää pinnalt. See võitleb libisemise vastu ja parandab pidurdamist.< br /> - Suurenenud haarduvus: rehvi värskelt kujundatud turvisemustril on 15 protsenti rohkem plokiservi, mis suurendab lume pügamisjõudu ning võimaldab lumel ja lörtsi korral paremini teelt kinni haarata.
- Parem juhitavus: Bridgestone täiustas Blizzak DM-V2 rehvi kontaktplaati, et luua ühtlane rõhurõhk, kus rehv vastab teele. See annab Blizzak DM-V2 rehvile parema haardumise jääl ja parema üldise stabiilsuse.< br /> "Oleme võtnud Bridgestone'i parima talverehvi ja teinud selle veelgi paremaks", ütleb Justin Hayes, Bridgestone Americase tootejuht. "Autojuhtidel võib olla meelerahu teadmine, et Blizzak DM-V2 rehv on konstrueeritud spetsiaalse tehnoloogiaga, mis tagab muljetavaldava juhtimise igas talvises olukorras sõites."

< /h1>

Bridgestone
BR09K_1
10 objekt
5 andra produkter i samma kategori:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.