Akud veoautodele bussidele traktoritele

Aktiivsed filtrid

Kindlasti oled kuulnud vanasõna, et "õige töö jaoks on vaja õiget tööriista". Sama kehtib ka sõidukite puhul - õige aku on hädavajalik, et tagada sõiduki töökindlus ja usaldusväärsus. Veoautode, busside ja traktorite puhul on aku valik eriti oluline, kuna need sõidukid töötavad sageli rasketes tingimustes ja suurtes koormustes.

    

Kui otsite kvaliteetset ja vastupidavat akut oma veoautole, bussile või traktorile, siis võite loota meie valikule. Meie kaupluses on lai valik erinevaid akusid, mis sobivad erinevatele sõidukitele ja nende vajadustele. Meie kogenud spetsialistid aitavad teil valida õige aku vastavalt teie sõiduki tüübile ja töötingimustele.

    

Meie valikus on mitmeid erinevaid aku brände ja mudeleid, sealhulgas tuntud tootjad nagu Varta, Bosch ja Exide. Need akud on välja töötatud vastavalt kõrgeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele ning tagavad sõiduki jõudluse ja vastupidavuse ka kõige ekstreemsemates tingimustes.

    

Veoautode ja busside puhul on eriti oluline valida õige aku suuruse ja mahutavusega vastavalt sõiduki suurusele ja vajadustele. Meie kaupluses pakume erineva mahutavusega akusid alates 100Ah kuni 225Ah. Samuti on meil saadaval erinevaid tehnoloogiaid, näiteks start-stop-tehnoloogia, mis aitab säästa kütust ja keskkonda.

    

Traktorite puhul on oluline valida vastupidav aku, mis suudab töötada ka kõige raskemates tingimustes. Meie valikus on spetsiaalsed traktoriakud, mis on välja töötatud vastavalt rasketööstuse standarditele ja suudavad taluda pikaajalist kasutamist ja vibratsiooni. Lisaks on meie traktoriakud varustatud spetsiaalsete funktsioonidega, näiteks kõrge stardivoolu ja sügava tühjenemise vastupidavusega.

    

Kõigil meie akudel on pikem eluiga ja suur mahutavus, mis tähendab, et need ei vaja sageli hooldust ega vahetust. Meie akud on lihtsad ja mugavad kasutada ning neid on lihtne paigaldada ja eemaldada.

    

Peale selle, et aku vastab sõiduki tehnilistele nõuetele, on oluline ka tagada aku piisav kapatsiteet vastavalt sõiduki töötingimustele. Näiteks, kui sõiduk kasutab palju lisavarustust nagu kliimaseade või küttesüsteem, siis võib vaja minna suurema mahutavusega akut.

    

Veoautode ja busside puhul on oluline ka aku vastupidavus kõrgetele vibratsioonidele, mis tekivad pikaajalise sõidu või kohaliku transportimise korral. Samuti võib aku kogemata vigastuda kauba laadimisel või mahalaadimisel. Seetõttu on soovitatav valida vastupidav ja tugev aku, mis suudab vastu pidada pidevatele vibratsioonidele ja kergematele vigastustele.

    

Traktoritele mõeldud akud peavad samuti vastama spetsiifilistele nõuetele. Traktorite töötingimused on sageli rasked, kuna nad töötavad põllumajanduslikus keskkonnas, kus on palju tolmu ja niiskust. See võib põhjustada aku korrosiooni ja kiiremat kulumist. Seetõttu on soovitatav valida hermeetiliselt suletud akud, mis on kaitstud niiskuse ja tolmuga.

    

Lisaks sõidukitele, mis on loodud töötama ainult bensiini või diislikütusega, on tänapäeval üha populaarsemaks muutumas hübriid- ja elektriautod. Selliste sõidukite jaoks on vaja spetsiaalseid akusid, mis suudavad vastu pidada suurele koormusele ja tagada sõiduki kiire ja tõrgeteta käivitamise.

    

Hübriidautode puhul on vaja kahte tüüpi akusid: starteriakut ja hübriidakut. Starteriaku ülesandeks on käivitada sisepõlemismootor, samal ajal kui hübriidaku toidab elektrimootorit. Hübriidautode jaoks on oluline valida väga tugevad ja võimekad akud, mis suudavad vastu pidada suurele koormusele ja tagada auto tõrgeteta toimimine.

    

Elektriautode puhul on aku üks peamisi osi, kuna see on vastutav sõiduki käivitamise, jõudluse ja sõiduulatuse eest. Elektriautode akud peavad olema võimsad, vastupidavad ja suudama tagada sõiduki pikemaajalise toimimise ilma laadimiseta. 

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.