Mootorratta saapad

Aktiivsed filtrid

Lisaks on ka suur valik stiile, värve ja materjale. Seetõttu on hea mõte mõelda sellele, millist tüüpi mootorrattasaapaid teie jaoks kõige paremini sobib.

     

Kui otsite universaalset mootorrattasaapa, siis soovitame valida kõrge varbaga saapa. Sellised saapad pakuvad suurepärast kaitset jalgadele ja säärtele ning sobivad hästi nii sõitmiseks kui ka kõndimiseks.

     

Kui aga olete huvitatud sportlikumast sõidustiilist, siis soovitame valida kerged või keskmise raskusega saapad, millel on kaitserauad. Need saapad on valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist, mis tagab mugavuse ja vastupidavuse.

       

Kui soovite sõita raskes või ekstreemses territooriumis, siis on soovitatav valida raskem saab, mis kaitseb hästi ka pahkluud. Selliste saabaste abil saate tagada parema haardumise ja suurema stabiilsuse keerulistel sõidutingimustel.

       

Mootorrattasaapad on ka erinevates materjalides. Nahksaapad on klassikaline valik, mis on tuntud oma vastupidavuse ja stiilse välimuse poolest. Nahksaapad vajavad veidi aega sissekulumiseks, kuid seejärel muutuvad nad mugavamaks ja kohanduvad teie jalakujuga.

         

Tekstiilsaapad on valmistatud sünteetilisest materjalist ja pakuvad tavaliselt veidi kergemat ja hingavamat disaini. Need sobivad suurepäraselt soojemate ilmade jaoks, kuna need on paremini ventileeritud ja ei hoia nii palju soojust kinni kui nahksaapad.

        

Mõned mootorrattasaapad on ka veekindlad, mis on suurepärane valik neile, kes sõidavad sageli vihmastes tingimustes või lume ja jääga kaetud teedel. Veekindlad saapad on tavaliselt valmistatud sünteetilisest materjalist ja neil on veekindlad õmblused, et hoida jalad kuivad ja soojad.

          

Car Shop pakub erinevaid mootorrattasaapaid, sealhulgas tuntud kaubamärke nagu Alpinestars, Dainese, TCX ja paljud teised. Alpinestarsi mootorrattasaapad on valmistatud kvaliteetsest nahast ja sobivad ideaalselt neile, kes soovivad klassikalist ja vastupidavat saapa. Dainese mootorrattasaapad on samuti valmistatud kvaliteetsest nahast, kuid pakuvad lisaks ka kaitseraudu ja ventilatsiooni, mis sobib hästi neile, kes soovivad

        

Seega, kui olete huvitatud mootorratta saabaste ostmisest, on Car Shop õige koht, kus alustada. Meie valikus on lai valik mootorratta saapaid erinevates suurustes, stiilides ja brändidest, mis sobivad erinevateks otstarveteks ja eelarvetele.

          

Meie valikusse kuuluvad sellised brändid nagu Alpinestars, Dainese, TCX, Sidi ja paljud teised. Need brändid on tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate mootorratta saabaste poolest ning nende tooteid kasutavad nii professionaalsed sõitjad kui ka hobisõitjad.

      

Alpinestars on Itaalia bränd, mis on tuntud oma kõrgekvaliteediliste mootorrattariiete ja -jalanõude poolest. Nende mootorratta saapad on disainitud nii, et need tagaksid parima võimaliku kaitse ja mugavuse sõidu ajal. Alpinestarsi mootorratta saapad on populaarsed ka nende stiilse disaini tõttu.

       

Dainese on teine Itaalia bränd, mis on spetsialiseerunud mootorrattariiete ja -jalanõude tootmisele. Nende mootorratta saapad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, et tagada parim võimalik kaitse sõidu ajal. Dainese mootorratta saapad on saadaval erinevates stiilides ja värvides, mis sobivad nii tänavasõiduks kui ka ringrajale.

         

TCX on Itaalia bränd, mis on spetsialiseerunud mootorratta jalanõude tootmisele. Nende mootorratta saapad on disainitud nii, et need tagaksid parima võimaliku kaitse sõidu ajal ning samal ajal oleksid mugavad ja vastupidavad. TCX mootorratta saapad on saadaval erinevates stiilides ja värvitoonides, mis sobivad igale mootorratturile.

        

Sidi on Itaalia bränd, mis on spetsialiseerunud mootorratta jalanõude ja -saabaste tootmisele juba alates 1960. aastatest. Nende mootorratta saapad on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest ning disainitud nii, et need tagaksid parima võimaliku kaitse sõidu ajal ning oleksid samal ajal mugavad ja vastupidavad.

         

Lisaks pakume ka oma brändi nimega Car Shop mootorratta saapaid, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning sobivad ideaalselt igale mootorratturile. Meie mootorratta saapad on saadaval erinevates stiilides, suurustes ja värvitoonides, mis sobivad igale maitsele.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.