Muud elektrilised tööriistad ja tarvikud

Aktiivsed filtrid

Autopoe jaoks on olemas mitmesuguseid elektrilisi tööriistu ja tarvikuid, mis aitavad tõhusamalt remontida, hooldada ja parandada sõidukeid. Need tööriistad ja tarvikud pakuvad suuremat kiirust, täpsust ja jõudlust, muutes autoteeninduse protsessid kiiremaks ja lihtsamaks.

          

1. Elektrilised mutrivõtmed:

Elektrilised mutrivõtmed on hädavajalikud tööriistad, mis võimaldavad kiiret ja tõhusat kruvide pingutamist ja lahtikeeramist. Nende tööriistade abil saab mehaanik kergesti kinnitada või lahti keerata erineva suuruse ja kinnitustüübiga kruvisid. Elektrilised mutrivõtmed tagavad tugeva pöördemomendi, mis aitab vältida kruvide ülepingutamist või alapingutamist.

          

2. Elektrilised lõiketööriistad:

Elektrilised lõiketööriistad on vajalikud tööriistad erinevate materjalide, nagu metalli, plastiku ja puidu lõikamiseks. Nende hulka kuuluvad ketaslõikurid ja tikksaed, mis võimaldavad täpset ja kiiret lõikamist. Autopoes kasutatakse elektrilisi lõiketööriistu erinevate sõidukiosade, nagu summuti või kerepaneelide, lõikamisel ja kohandamisel.

          

3. Elektrilised keevitusseadmed:

Elektrilised keevitusseadmed on hädavajalikud tööriistad autoremondisektoris. Need võimaldavad mehaanikutel liita ja parandada erinevaid metalliosi. Elektrilised keevitusseadmed kasutavad elektrivoolu, et tekitada kõrge kuumus, mis sulatab metalli ja võimaldab selle ühendamist. Autopoes kasutatakse neid tööriistu näiteks summuti, kerepaneelide või raami parandamisel.

          

4. Elektrilised lihvimismasinad:

Elektrilised lihvimismasinad on vajalikud tööriistad sõidukite pindade ettevalmistamiseks, lihvimiseks ja poleerimiseks. Need tööriistad võimaldavad mehaanikutel eemaldada rooste, värvi või defekte sõiduki välimiselt pinnalt.

          

5. Elektrilised survepesurid:

Elektrilised survepesurid on olulised tööriistad, mis võimaldavad põhjalikku puhastust nii sõiduki välis- kui ka siseosadele. Need tööriistad kasutavad kõrget rõhku ja veetoru abil suunatud vett, et eemaldada mustust, tolmu ja raskesti ligipääsetavaid plekke. Elektrilised survepesurid on suurepärased vahendid auto välispinna, velgede, mootoriruumi ja muude piirkondade puhastamiseks.

          

6. Elektrilised aku-laadijad:

Elektrilised aku-laadijad on vajalikud tarvikud, mis võimaldavad kiiret ja tõhusat aku laadimist. Need tarvikud on kasulikud nii sõidukite käivitamisel kui ka aku hooldamisel. Elektrilised aku-laadijad pakuvad erinevaid laadimisrežiime ja funktsioone, mis võimaldavad hõlpsat aku hooldamist ja pikendavad selle eluiga.

          

7. Elektrilised diagnoosiseadmed:

Elektrilised diagnoosiseadmed on olulised tööriistad, mis aitavad mehaanikutel tuvastada ja lahendada sõiduki probleeme. Need seadmed ühendatakse sõiduki elektroonikasüsteemiga, et lugeda veakoodid, mõõta andmeid ja teha põhjalikke diagnostilisi teste. Elektrilised diagnoosiseadmed võimaldavad mehaanikutel täpsemini tuvastada sõidukite rikkeid ja vältida tarbetuid remonditöid.

          

Lisaks eespool mainitud tööriistadele on autopoodides saadaval ka mitmesuguseid tarvikuid, sealhulgas erineva suurusega puurotsikud, lõiketerad, lihvimisliistud, keevituselektroodid ja palju muud. Samuti on saadaval isikukaitsevahendid, nagu kaitseprillid, kaitsekindad ja kaitseriided, et tagada ohutus töö ajal.

          

Kokkuvõttes on muud elektrilised tööriistad ja tarvikud autopoe jaoks hädavajalikud, et teostada erinevaid remondi- ja hooldustöid sõidukitel. Nende tööriistade abil on võimalik tööd teha kiiremini, tõhusamalt ja täpsemalt, mis tagab parema teeninduse ja rahulolu nii mehaanikutele kui ka klientidele.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.