Autode tuuletõkked

Aktiivsed filtrid

Deflektorite põhieesmärk tuleneb nende nimest - peegeldus või väljalõige, see on selle toote põhiolemus. Toodete disain on spetsiaalselt kavandatud nii, et need läbiksid mugavalt tihedat vastassuunalise õhuvoolu. Mõned autod toodetakse juba paigaldatud deflektoritega. Enamasti paigaldatakse auto ustele "tuuletõkked". Kapoti peal harvemini.

Tuuledeflektorite eesmärk

Külgmiste akende deflektorid aitavad tagada õhuvoolude õige jaotumise, et mustus ja väikesed prahid ei kahjustaks vaadet ja kaitseksid akent. Lisaks takistab deflektor vihma sattumist sõitjateruumi ja akna saab avada. Sõites akna lahti, ei löö vastutuul näole. Tuuleklaasi klaasipuhastite täiendav mustus kaitseb päikesevalguse eest. 

Kapotile paigaldatud tuuletõkkeplaat võimaldab vähendada kapoti või tuuleklaasi kahjustamise tõenäosust väikeste kivide poolt. Kaasa arvatud hädaolukorra vältimine, kui eesoleva auto rataste alt lendab muda.

Kuidas valida tuuletõkkeid

Auto tuuletõkked peavad sobituma tihedalt auto kere külge. Tuuletõkke valimisel pöörake tähelepanu selle geomeetriale, et selle nurgad ja kumerused vastaksid täpselt auto kere kumerustele. Originaaltoodete valimine tagab, et te ei tee nende kasutamisel viga. Universaalsed deflektorid võivad olla valesti paigaldatud ja teise kiviga kokku puutudes võivad need kahjustada.

Olulisuse järjekorras teisel kohal on toote kinnitamise meetod. Kuna autode kered on ainulaadsed, ei ole olemas universaalset deflektorit kõigi kapoti jaoks, kuid kõige populaarsem paigaldusmeetod on vahekauguste ja klambrite kasutamine. 

Akende puhul on asjad teisiti:

1. Kruviühendus. See paigaldus eeldab, et sõiduki ukseraamidesse puuritakse augud.

2. Kinnitamine klambritega. See on üks levinumaid variante.

3. Liimimine elastse kahepoolse tihendi peale. Nagu eelmine variant, on ka see väga nõutud.

On olemas ka kombineeritud kinnitusmeetod, kuid autoomanikud eelistavad paigaldada helkurid, mis ei nõua kere kahjustamist.

Ärge unustage materjali vastupidavust, millest need on valmistatud. Kvaliteetne toode peaks vastu pidama pidevale ja tugevale kasutamisele. Näiteks süsinikkiust deflektorid on vastupidavuse poolest suurepärane valik. 

Deflektorite paigaldamine

Tavaliselt ei tekita toote paigaldamine raskusi, peamine on pinna põhjalik pesemine ja rasvaärastus enne paigaldamist. Tuulehoidiku paigaldamine kapoti külge ise ei ole soovitatav. 

Ostes meie kauplusest tuuletõkkeid, võite olla kindel kvaliteetses teeninduses. Meie töötajad nõustavad teid hea meelega, milline on teie auto jaoks parim valik, selgitavad paigaldamist üksikasjalikult või vajadusel paigaldavad need teie eest. 

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.