Astmelaud

Aktiivsed filtrid

Kindlasti on kõigile autoomanikele tuttav olukord, kus auto juurde pääsemiseks on vaja teha üks või mitu sammu. See võib olla ebamugav, eriti eakamatele inimestele või neile, kellel on terviseprobleeme. Selleks on välja töötatud astmelauad, mis muudavad auto juurde pääsemise lihtsamaks ja mugavamaks.

      

Astmelaud on lisavarustus, mida saab paigaldada auto külge, et hõlbustada auto juurde pääsemist. See koosneb tavaliselt metallist või plastikust plaadist, millel on libisemisvastane pind ja millele on kinnitatud jalgade toestamiseks metallist või plastikust jalatugi. Astmelauda paigaldatakse auto külge tavaliselt sõiduki küljele, kuid mõnel juhul võib seda paigaldada ka auto tagaosale.

      

Astmelauda saab paigaldada erinevatele autodele, sealhulgas maasturitele, mahtuniversaalidele ja pakiautodele. Kuid enne astmelaua paigaldamist tuleks kontrollida, kas see sobib konkreetse auto mudeliga. Samuti peaks astmelaua paigaldamist usaldama spetsialistile, kes suudab selle kiiresti ja professionaalselt teostada.

      

Astmelaua paigaldamisel on mitmeid eeliseid. Esiteks muudab see auto juurde pääsemise lihtsamaks ja mugavamaks. See on eriti oluline eakamatele inimestele või neile, kellel on terviseprobleeme, kes võivad vajada jalgade toestamist või kes lihtsalt ei suuda auto kõrgusest üles ronida.

      

Teiseks võib astmelaud aidata kaitsta auto külgi ja uksi kriimustuste ja mõlkide eest, eriti kui sõidukit kasutatakse sageli linnatingimustes, kus parkimiskohti on piiratud ja parkimine on tiheda liiklusega piirkondades tavaliselt keeruline.

      

Lisaks võib astmelaud anda autole ka stiilsema ja unikaalsema välimuse. Astmelauad on saadaval erinevates stiilides ja värvides, mis võimaldavad autoomanikel valida endale sobiva lisavarustuse vastavalt oma maitsele ja eelistustele.

      

Astmelaua materjal

Astmelauad on valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks plastikust, roostevabast terasest või alumiiniumist. Kui soovite astmelauda, mis kestab pikka aega ja talub erinevaid ilmastikutingimusi, soovitame valida roostevabast terasest või alumiiniumist astmelauad. Need on vastupidavad korrosioonile ja roostele ning võivad olla ka kaasaegse välimusega. Plastikust astmelauad on tavaliselt odavamad, kuid ei pruugi olla nii vastupidavad kui metallist astmelauad.

      

Paigaldamine

Astmelaua paigaldamine on üldiselt lihtne ja saate selle ise teha, kui teil on natuke tehnilisi teadmisi ja õige tööriistade komplekt. Kui olete varem sarnaseid töid teinud, saate astmelaua paigaldada ilma spetsialisti abita. Kuid kui olete ebakindel oma oskuste suhtes, võib olla parem lasta spetsialistidel astmelaud paigaldada.

      

Enne paigaldamist peate veenduma, et astmelaud sobib teie auto mudeliga ja et teie auto kere on piisavalt tugev, et kanda astmelaua kaalu. Astmelaua paigaldamiseks on vaja õiget tööriistade komplekti, nagu mutrivõtmed, puurid, kruvikeerajad ja sobivad kruvid ja klambrid. Enne paigaldamist peate kõik vajalikud tarvikud ja tarvikud kätte saama ning veenduma, et need vastavad teie auto mudelile ja astmelauale.

      

Enamik astmelaudade tootjaid pakub kaasasolevat paigaldusjuhendit, mis aitab teil astmelaua paigaldamisel. Kui olete juhendit hoolikalt lugenud ja mõistnud, mida tuleb teha, alustage paigaldamist. Enamik astmelaudade paigaldusi algab auto esiosa alt, kus on kinnituspunktid. Kui olete leidnud need kohad, kinnitage astmelaud selle külge kruvide või klambritega.

      

Astmelaua hooldus

Astmelaudade hooldamine on lihtne ja ei vaja erilisi oskusi. Kui teie astmelauad on metallist, piisab nende puhastamiseks ja hooldamiseks, kui kasutate pesuainet ja vett. Kui teil on plastikust astmelauad, võib olla vaja kasutada spetsiaalset puhastusvahendit, et tagada nende välimuse ja terviklikkuse säilimine.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.