Kereosad

Aktiivsed filtrid

Mõistliku auto kere disain on ülioluline sellele, et sõiduk oleks nii atraktiivne kui ka funktsionaalne. Kere osad, mis hõlmavad esituld, tagatuld ja spoilerit, on kõik osa kere disainist. Kere disaini jaoks tuleb arvestada ka aerodünaamikat, mis aitab vähendada kütusekulu ja annab autole parema stabiilsuse kõrgematel kiirustel.

       

Esimene kereosa, mida paljud inimesed märkavad, on esituli. Esitule valikul tuleb arvestada nende disaini ja funktsionaalsusega. Eesmised tuled võivad olla kas halogeen- või LED-tuled. Halogeen-tuled on tavaliselt odavamad, kuid tarbivad rohkem energiat ning nende eluiga on lühem. LED-tuled on tavaliselt kallimad, kuid nende energiatarve on madalam ning neil on pikem eluiga. LED-tuled võivad anda autole ka sportliku välimuse ja muuta selle unikaalseks.

       

Teine oluline kereosa on tagatuli, mis on sama oluline kui esituli. Tagatuled võivad samuti olla kas halogeen- või LED-tuled. Nagu eesmised tuled, on ka LED-tagatuled tavaliselt kallimad, kuid tarbivad vähem energiat ja on vastupidavamad kui halogeen-tuled. Nagu ka esituled, võivad tagatuled anda autole isikupära ja parema välimuse. Näiteks võivad tagatuled olla erineva kuju ja disainiga ning LED-tuled võivad olla paigutatud teatud viisil, et anda autole unikaalne välimus.

       

Kolmas kereosa, mis on samuti tähtis, on spoiler. Spoileri paigaldamine annab autole sportlikuma välimuse ja aitab kaasa ka paremale aerodünaamikale. Spoileri valikul tuleb arvestada ka sõiduki tüübiga, kuna erinevat tüüpi autode jaoks on olemas erinevat tüüpi spoilereid. Näiteks sobib universaalsetele autodele teistsugune spoiler kui sportautodele.

       

Lisaks eespool mainitud kereosadele on veel muid olulisi kereosade, nagu uksed, kapott ja esistange. Uksed võivad olla ülespoole avanevad uksed, mida nimetatakse tiibuste uste, või taga avanevad uksed, mida nimetatakse klapptehnika usteks. Mõlemad tüübid annavad autole unikaalse välimuse, kuid tiibuste uksed on tavaliselt kallimad ja raskemad kui klapptehnika uksed.

       

Lisaks kerekomplektidele on ka erinevaid detailseid, mida saab vahetada või paigaldada, et autole uut ilmet anda. Üks näide sellistest detailidest on autospoiler. Spoilerid on autode juures olnud juba aastakümneid ning neid on kasutatud nii ilu kui ka funktsionaalsuse pärast. Spoilerid aitavad parandada autode aerodünaamikat, pakkuda paremat haaret ja kiirendust ning muuta auto stabiilsemaks.

       

Spoilereid on erinevaid tüüpe ja neid saab paigaldada erinevatele autodele. Mõned spoilerid on loodud spetsiaalselt teatud automudelitele ning need sobivad ainult nende autode külge. Teised spoilerid on aga universaalsed ning sobivad paljudele erinevatele automudelitele. Spoilereid on võimalik saada erinevates materjalides, näiteks klaaskiust, süsinikkiust või ABS-plastist.

       

Lisaks spoileritele on ka teisi detaile, mida saab vahetada või paigaldada, et auto välimust muuta. Üks näide sellisest detailist on veljed. Veljed on üks kõige silmapaistvamaid osi autol ning need võivad autot väga palju muuta. Vahetades velgi võib autole anda täiesti uue ilme.

       

Veljed on saadaval erinevates suurustes ja stiilides. Mõned veljed on lihtsad ja klassikalised, samas kui teised on väga silmatorkavad ning ekstravagantsed. Velgede hinnad võivad varieeruda olenevalt tootjast, suurusest ja stiilist. Samuti on olemas veljed, mis on spetsiaalselt loodud teatud automudelitele ning need sobivad ainult nende autode külge.

       

Lisaks spoileritele ja velgedele on ka teisi detaile, mida saab autole paigaldada või vahetada, et anda autole uus ilme. Näiteks võib autole paigaldada uue esistange, uue tagumise difuusori või uued küljelaiendid. Kõik need detailid võivad autot oluliselt muuta ning anda talle täiesti uue ilme.

       

Kokkuvõtvalt võib öelda, et kereosad on üks olulisemaid osi autode juures. Kereosad määravad autode välimuse ja funktsionaalsuse ning seetõttu on oluline valida õiged kereosad vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Kereosade valik on lai ning neid on võimalik saada erinevates stiilides ja materjalides.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.