Mobiilitarvikud

Aktiivsed filtrid

Mobiilitarvikud on tänapäeval muutunud oluliseks osaks meie igapäevaelust. Need seadmed ja tarvikud aitavad meil jääda ühendatuks, muusikat kuulata, filme vaadata ja palju muudki. Kuid need tarvikud pole kasulikud ainult kodust väljaspool, vaid ka sõidukis, olles eriti kasulikud pikemate sõitude ajal.

         

Autotarvikute turul on suur valik erinevaid mobiilitarvikuid, mis võivad tunduda üsna sarnased, kuid tegelikult pakuvad väga erinevaid funktsioone ja omadusi. Siin on mõned näited populaarsetest mobiilitarvikutest, mida võite leida autotarvikute kauplustes.

         

1.Telefonihoidikud

Üks kõige populaarsemaid mobiilitarvikuid autode jaoks on kindlasti telefonihoidikud. Need hoidikud võimaldavad teil hoida oma telefoni kinnitatud kindlale kohale, mis tagab ohutuma sõidukogemuse. Hoidikud võivad olla kas klambriga kinnitatavad või auto ventilatsioonisüsteemi külge kinnitatavad. Samuti võivad need olla erinevatele telefonidele sobivad ja reguleeritavad erinevates suundades.

          

2.Autolaadijad

Autolaadijad on väga kasulikud seadmed, eriti pikkade sõitude ajal. Need võimaldavad teil oma telefoni, tahvelarvutit või muud seadet laadida otse auto pistikupesast. Autolaadijad on saadaval erinevate võimsuste ja kiiruste juures, nii et saate valida endale sobiva.

            

3.Bluetooth käed-vabad seadmed

Kui otsite mobiilitarvikut, mis võimaldab teil sõidu ajal helistada ja vastata ilma, et peaksite oma telefoni käes hoidma, võib Bluetooth käed-vabad seade olla just see, mida otsite. Need seadmed võimaldavad teil ühendada oma telefoni autoga ja helistada või vastata telefoni ilma, et peaksite käsi kasutama. Samuti võivad need seadmed pakkuda täiendavaid funktsioone, nagu muusika voogesitus.

            

4.Auto GPS-seadmed

Kui soovite navigeerida teedel ja veenduda, et jõuate alati sihtkohta, võib GPS-seade olla ideaalne mobiilitarvik. Need seadmed võimaldavad teil saada juhiseid ja juhiseid, et leida kõige lühem ja kiireim tee oma sihtkohta. Lisaks võivad mõned GPS-seadmed pakkuda ka täiendavaid funktsioone, nagu reaalajas liiklusandmed ja hoiatused.

            

5.Qi-komplektid

Qi-komplektid on kasulikud juhul, kui teil on Qi-tugi telefon ning soovite seda laadida ilma juhtmeid kasutamata. Qi-komplektid sisaldavad tavaliselt spetsiaalset alust, mis paigaldatakse armatuurlauale või mujale autosse ning mille peal saab mobiiltelefoni asetada, et see hakkaks laadima. Paljudel Qi-komplektidel on ka lisafunktsioonid, nagu näiteks automaatne avanemine ja sulgumine, kui telefon asetatakse või eemaldatakse aluselt.

              

6.FM-transmitterid

FM-transmitterid võimaldavad teil oma telefoni või muu seadme heli üle kanda autosse raadio kaudu. FM-transmitterit ühendatakse tavaliselt mobiilseadme või muu heliallika külge ning signaal saadetakse autosse raadio sagedusele, mida saab vastuvõtja seadistada. FM-transmitterid on kasulikud juhul, kui teie autol ei ole Bluetooth-ühendust või AUX-sisendit, ning soovite ikkagi kuulata muusikat või heliraamatuid oma telefoni kaudu.

             

7.Autolaadijad

Autolaadijad on mobiiltelefoni jaoks olulised, kui soovite, et telefon oleks alati laetud ja valmis kasutamiseks. Autolaadijad ühendatakse autosse sigaretisüütaja pesasse ning mobiiltelefoni laadimiseks ühendatakse kaabel telefoniga. Autolaadijate abil saate laadida ka muid seadmeid, nagu näiteks tahvelarvuteid või navigaatorit.

             

8.Juhtmeta autolaadijad

Juhtmeta autolaadijad võimaldavad teil mobiiltelefoni laadida ilma kaabliteta. Juhtmeta autolaadijad sisaldavad spetsiaalset alust, mille peale saate telefoni asetada ning laadimine algab automaatselt. Juhtmeta autolaadijate eeliseks on see, et te ei pea kaableid tassima ja ühendama, ning seade on alati valmis kasutamiseks.

            

9.Navigatsioonisüsteemid

Navigatsioonisüsteemid on olulised, kui sõidate tihti uutesse kohtadesse ja vajate teekonna juhiseid. Navigatsioonisüsteemid sisaldavad GPS-i, mis aitab teil leida õige tee ja kohale jõuda. Paljudel navigatsioonisüsteemidel on ka lisafunktsioonid, nagu näiteks liiklusteave, hoiatused kiirusekaamerate ja liiklusummikute kohta, ning võimalus leida tanklaid ja restorane lähedalasuvatest piirkondadest.

            

10.Bluetooth-kõlarid

Bluetooth-kõlarid on kasulikud

             

Mobiiltelefon on muutunud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks. Oleme harjunud, et meie nutitelefon on meiega alati kaasas ja me kasutame seda paljudeks erinevateks ülesanneteks, olgu selleks siis suhtlemine sõprade ja perega, tööasjade ajamine, uudiste lugemine või meelelahutuse tarbimine. Samuti on nutitelefonid muutunud tänapäeval oluliseks osaks meie autojuhtimise kogemuses.

            

Mobiilitarvikud on nutitelefonidega seotud lisaseadmed, mis aitavad meil meie autos nutitelefoni kasutada. Tänu nendele tarvikutele on meil võimalik oma nutitelefoni mugavalt ja turvaliselt kasutada ka sõidu ajal.

            

Üks olulisemaid mobiilitarvikuid on kindlasti autohoidikud. Autohoidikud on spetsiaalselt loodud, et hoida nutitelefoni kindlalt kinnitatuna auto armatuurlauale või tuuleklaasi külge. See võimaldab juhil oma nutitelefoni mugavalt kasutada ja hoida silmad teel ning käed roolil. Samuti võimaldavad autohoidikud juhil jälgida navigatsiooni ja kasutada erinevaid sõidu ajal vajalikke rakendusi.

             

Teine oluline mobiilitarvik on autolaadijad. Autolaadijad on seadmed, mis võimaldavad laadida nutitelefoni sõidu ajal. See on eriti oluline pikemate sõitude korral, kus nutitelefoni aku võib kiiresti tühjaks saada. Autolaadijate abil on võimalik tagada, et nutitelefoni aku ei saa kunagi tühjaks ning seade on alati kasutusvalmis.

               

Lisaks autohoidikutele ja autolaadijatele on olemas ka palju muid mobiilitarvikuid, mis aitavad meil meie nutitelefoni autos paremini kasutada. Näiteks on olemas käed-vabad seadmed, mis võimaldavad juhil telefonikõnesid teha ilma käsi kasutamata. Samuti on olemas Bluetooth-adapterid, mis võimaldavad nutitelefoni ühendada auto helisüsteemiga ning nii muusikat kuulata kui ka telefonikõnesid teha.

            

Mobiilitarvikute valik on tänapäeval väga lai ning igaüks võib leida endale sobiva seadme vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. On oluline meeles pidada, et mobiilitarvikud peavad olema kvaliteetsed ja vastupidavad ning tagama turvalise ja mugava kasutuskogemuse.

            

Kokkuvõttes võib öelda, et mobiilitarvikud on tänapäeval lahutamatuks osaks meie autosõidu kogemuse.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.