Parkimiskell

Aktiivsed filtrid

Miks parkimiskell on autojuhtidele oluline?

      

Parkimiskell on oluline lisavarustus, mis aitab autojuhtidel paremini planeerida oma aega ja vältida trahve. Eestis on parkimiskella kasutamine nõutud enamikes linnades ja parklates ning see on kohustuslik parkimistasu tasumisel linnatänavatel.

      

Parkimiskella kasutamine aitab autojuhtidel paremini planeerida oma aega ja hoida kokku raha. Kui parkimiskella ei kasutata, tuleb maksta parkimistasu kindla aja eest, mis tähendab, et autojuht võib maksta rohkem, kui ta tegelikult parkimiskohta vajab.

        

Lisaks aitab parkimiskell vältida trahve. Kui autojuht parkib ilma parkimiskellata, siis on ta kohustatud maksma parkimistasu tervelt parkimisajaks, mis võib ulatuda mitme tunnini. Kui autojuht unustab parkimistasu maksta või ei jõua õigeaegselt parkimiskoha juurde, siis võib ta saada trahvi, mis võib olla oluliselt kõrgem parkimistasust.

       

Milline parkimiskell valida?

        

Parkimiskella valimisel on oluline arvestada mitmeid faktoreid. Esiteks tuleks valida sobiv suurus vastavalt sõiduki armatuurlaua suurusele. Suur parkimiskell võib varjata olulisi armatuurlaua näidikuid või häirida autojuhi nähtavust. Seetõttu on oluline valida õige suurusega parkimiskell.

       

Teine faktor on parkimiskella disain. Parkimiskellad võivad olla erineva disainiga, alates klassikalistest mudelitest kuni kaasaegsete ja stiilsete kelladeni. Disaini valik sõltub eelkõige autojuhi maitsest ja eelistustest.

        

Kolmas faktor on parkimiskella funktsionaalsus. Mõned parkimiskellad sisaldavad erinevaid funktsioone nagu temperatuuri näit, stopper, äratuskell jne. Kui autojuht soovib lisafunktsioone, siis tuleks valida vastavalt sellele ka parkimiskell.

        

Neljas faktor on parkimiskella materjal. Parkimiskellad võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest nagu plastik, metall jne. Oluline on valida vastupidav ja kvaliteetne materjal, mis tagab parkimiskella pikaajalise kasutamise.

     

Kuidas kasutada parkimiskella?

         

Parkimiskella kasutamine on lihtne ja mugav. Enne parkimiskohta jõudmist tuleb seada parkimiskell õigesse aega vastavalt parkimiskohta reguleerivatele reeglitele. Kui parkimiskoha maksimaalne parkimisaeg on 2 tundi.

       

Kui sulle tundub, et parkimiskella seadistamine võtab liiga palju aega, siis on olemas ka elektroonilised parkimiskellad, mis säästavad sinu aega ja vaeva. Elektroonilised parkimiskellad töötavad patareidega ja seadistuvad automaatselt, kui auto käivitatakse. Kella seadistamine on võimalik ka telefoniäpiga, kust saab muuta parkimise algus- ja lõpuaja ning seeläbi säästa raha, kuna ei pea maksma üleliigset parkimistasu.

         

Parkimiskella kasutamine ei ole mitte ainult seadusest kinnipidamine, vaid ka mõistlik valik, kuna see võib säästa sulle suurel hulgal raha. Seetõttu soovitame kindlasti paigaldada parkimiskella oma autosse ning kasutada seda igapäevaselt.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.