Pedaalikatted Porilapid

Aktiivsed filtrid

Kindlad ja kvaliteetsed pedaalikatted ja porilapid on olulised autoomanikele, kes soovivad kaitsta oma sõidukit ja hoida seda puhtana. Need tarvikud on eriti vajalikud neile, kes elavad piirkonnas, kus on palju vihma, lund ja mustust. Pedalikatted ja porilapid kaitsevad sõiduki põrandat, pedaale ja välimust, samuti aitavad hoida sõidukit ohutumana ning mugavamana.

         

Pedalikatted on mõeldud selleks, et kaitsta sõiduki pedaale ja põrandat mustuse ja kulumise eest. Pedaalikatted võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks kummist, plastikust või metallist. Kõige populaarsemad on kummist katted, kuna need pakuvad suurepärast haarduvust ning on vastupidavad ja kauakestvad. Kummist pedalikatted on saadaval erinevates värvides ja disainides, seega saab iga autoomanik valida just endale sobiva variandi.

        

Porilapid on mõeldud selleks, et kaitsta sõidukit mustuse, kivide ja veepiiskade eest. Porilappe saab paigaldada nii esimese kui ka tagumise rehvi külge. Need on valmistatud vastupidavast materjalist, mis ei purune ega pragune kergesti. Porilapid on saadaval erinevates suurustes ja kujudes, seega saab iga autoomanik valida just endale sobiva variandi.

            

Miks on pedaalikatted ja porilapid olulised?

Kui sõidukil ei ole pedaalikatteid, võib pedaalide kulumine olla kiirem, kuna jalad hõõruvad neid pidevalt. Kulumine võib viia ka pedaalide libisemiseni, mis võib olla ohtlik sõidu ajal. Pedalikatted kaitsevad ka sõiduki põrandat, vähendades seeläbi mustuse ja niiskuse kogunemist.

        

Porilappideta sõiduk võib kiiremini määrduda ja kriimustada, kuna rehvid pritsivad teelt mustust ja kive sõidukile. Porilapid kaitsevad sõidukit ka veekahjustuste eest, eriti kui sõidate vihmase ilmaga või mööda poriseid teid. Porilappideta sõidukil võib tekkida ka rohkem korrosiooni, kuna soolane vesi ja mustus võivad koguneda sõiduki põhjale.

         

Kuidas paigaldada pedaalikatted ja porilapid?

Pedaalikatted on tavaliselt mõeldud konkreetse sõiduki pedaalide jaoks ning neid on üldjuhul väga lihtne paigaldada.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.