Poolsünteesmootoriõlid

Aktiivsed filtrid

Mootoriõli on auto elu ja tervise seisukohalt üks olulisemaid vedelikke. Õige mootoriõli valimine ja selle regulaarne vahetamine on vajalik, et tagada auto mootori korrektne töö ja pikaealisus. Üks mootoriõlide tüüp, mis on muutunud üha populaarsemaks, on poolsünteesmootoriõlid. Selles artiklis räägime, mis on poolsünteesmootoriõli, millised on selle eelised ja miks võiks see olla teie auto jaoks õige valik.

           

Mis on poolsünteesmootoriõli?

Poolsünteesmootoriõli on valmistatud sünteetiliste ja mineraalsete õlide segust. Sünteetilised õlid on kõrgema kvaliteediga, kuid neil on kõrgem hind. Mineraalõlid on odavamad, kuid nende omadused võivad olla kehvemad kui sünteetilistel õlidel. Poolsünteesmootoriõli on segu nendest kahest, kombineerides sünteetiliste õlide eeliseid mineraalõlide hinna eelistega.

                

Millised on poolsünteesmootoriõlide eelised?

1.Paremad omadused külma ilmaga

Üks poolsünteesmootoriõlide suurimaid eeliseid on nende paremad omadused külma ilmaga. Kuna sünteetilised õlid on valmistatud molekulide segust, on nende struktuur ühtlasem ja stabiilsem kõikides temperatuuritingimustes. See tähendab, et nad on õhemad külma ilmaga ja pakuvad paremat kaitset mootorile, kui see on käivitunud.

               

2.Paremad omadused kuumal ilmaga

Poolsünteesmootoriõlid pakuvad ka paremat kaitset mootorile kuumal ilmaga. Sünteetiliste õlide molekulid on stabiilsemad ja vähem tundlikud kõrgetele temperatuuridele, mis tähendab, et nad pakuvad paremat kaitset mootorile, kui see on töötemperatuuril.

                

3.Parem kütusesääst

Poolsünteesmootoriõlid pakuvad ka paremat kütusesäästu võrreldes mineraalõlidega. Sünteetiliste õlide omadused vähendavad hõõrdumist mootori sees, mis omakorda vähendab kütusekulu. See tähendab, et kui kasutate poolsünteesmootoriõli, võite märgata, et peate tankima vähem kütust kui mineraalõlide kasutamisel.

                   

4.Pikem mootori eluiga

Poolsünteesmootoriõlide kasutamine võib aidata pikendada mootori eluiga. Sünteetilised õlid on tavaliselt vast.

                

Seega, kui otsid oma autole mootoriõli, mis tagab hea kütusesäästu ja pikendab mootori eluiga, siis võib poolsünteesmootoriõli olla parim valik.

             

Poolsünteesmootoriõlid on kasutamiseks sobivad enamikele autodele ning need võivad parandada mootori jõudlust ja tõhusust. Lisaks vähendavad nad mootori sees hõõrdumist, mis omakorda vähendab kütusekulu ja aitab pikendada mootori eluiga.

              

Kui soovid oma auto mootorile parimat, siis võta kindlasti arvesse ka poolsünteesmootoriõli võimalust. Küsi nõu meie kogenud spetsialistidelt ning leia endale sobivaim toode.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.