Trivor

Aktiivsed filtrid

Tere tulemast Trivori maailma – kus võimalused autode ja mootorsõidukite maailmas on lõputud!

   

Trivor on üks juhtivaid autoosade ja tarvikute tarnijaid Eestis. Oleme uhked, et suudame pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteedilisi tooteid, konkurentsivõimelisi hindu ja suurepärast klienditeenindust. Meie pikaajalised kogemused autotööstuses ning meie pühendumus tipptasemele muudavad meid usaldusväärseks partneriks nii autoremonditöökodadele kui ka tavakasutajatele.

     

Trivori eesmärk on pakkuda klientidele suurimat valikut tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele. Meie sortimendis on üle 10 000 erineva toote ning meie laiendame seda pidevalt, et pakkuda klientidele veelgi rohkem võimalusi. Meie valikusse kuuluvad nii autovaruosad kui ka tarvikud, nagu näiteks rehvid, veljed, akud, õlid, pidurisüsteemid, filtrid, roolimehhanismid ja palju muud.

        

Meie klientidele on oluline, et me suudame pakkuda tooteid kõigile automarkidele ja -mudelitele. Meie lai valik ja suur ladu võimaldavad meil pakkuda kiiret tarneaega ja klientidele mugavust. Lisaks sellele on meie tootevalikus ka kõige populaarsemad tarvikud ja varuosad, mis on vajalikud igapäevases autokasutuses.

      

Trivori toodete kvaliteeti tagab meie koostöö tuntud ja usaldusväärsete tootjatega. Oleme pühendunud klientide rahulolu tagamisele, mistõttu jälgime pidevalt meie toodete kvaliteeti ja uuendame oma tootevalikut vastavalt turu nõudmistele. Meie kogenud ja asjatundlikud müügikonsultandid on alati valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, et aidata klientidel leida sobivad tooted vastavalt nende vajadustele ja eelarvele.

          

Lisaks laia tootevaliku pakkumisele pakume meie ka kvaliteetset teenindust. Meie eesmärk on tagada kiire ja tõhus tarne ning meie klienditeeninduse spetsialistid on alati valmis vastama klientide küsimustele ja abistama nende tellimuste tegemisel. Meie veebipood pakub lihtsat ja mugavat viisi toodete tellimiseks ning meie klientidel on võimalik kasutada erinevaid maksevõimalusi, sealhulgas pangalingi, krediitkaardi ja järelmaksu meie toodete ostmisel. Lisaks sellele pakume me ka professionaalset paigaldusteenust, et tagada klientidele tõeline rahuolu. Meie kogenud tehnikud on varustatud uusimate tehnoloogiatega ja kasutavad ainult kõrgekvaliteedilisi tööriistu, et tagada kvaliteetne töö.

        

Trivori pühendumus oma klientidele ei piirdu ainult toodete ja teenustega. Oleme aktiivselt kaasatud kogukonna ja keskkonna heaolusse. Meie ettevõte järgib kõiki keskkonnanõudeid ja kasutab ainult keskkonnasõbralikke tooteid ja protsesse. Samuti oleme pühendunud kohaliku kogukonna toetamisele, toetades erinevaid heategevusorganisatsioone ja üritusi.

    

Trivori edu saladus peitub meie pühendumuses kvaliteedile, suurepärasele teenindusele ja pidevale arengule. Oleme alati valmis uutele väljakutsetele ning püüame pakkuda klientidele alati parimat kogemust. Kui otsid usaldusväärset partnerit oma autovaruosade ja tarvikute vajaduste jaoks, siis on Trivor parim valik. Tere tulemast Trivori maailma!

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.