Muud elektrilised tööriistad ja tarvikud

Aktiivsed filtrid

Muid elektrilisi tööriistu ja tarvikuid kasutatakse laialdaselt autode remonditöökodades, aidates mehaanikutel tööd kiiremini, tõhusamalt ja täpsemalt teha. Selles tekstis vaatleme erinevaid elektrilisi tööriistu ja tarvikuid, mida kasutatakse autode hooldamisel ja parandamisel.

         

Akutrellid

Akutrellid on tööriistad, mis töötavad akudega ning neid kasutatakse laialdaselt autode remonditöödes. Akutrellidega saab kinnitada ja eemaldada kruvisid, puurida auke ning palju muud. Need on kompaktsed ja kergesti kasutatavad tööriistad, mis on saadaval erineva võimsuse ja suurusega.

         

Akulööktrellid

Akulööktrellid on jõulised tööriistad, mida kasutatakse raskete kruvide eemaldamiseks ja kinnitamiseks. Need on tavaliselt varustatud lööktrelli funktsiooniga, mis võimaldab keerukate tööde tegemist. Nagu akutrellide puhul, on ka akulööktrellide võimsus erinev ning neid saab valida vastavalt vajadusele.

         

Lihvimismasinad

Lihvimismasinad on tööriistad, mida kasutatakse metalli, puidu ja muude materjalide lihvimiseks. Autode remonditöökodades kasutatakse neid sageli rooste eemaldamiseks, värvide lihvimiseks ja pindade silumiseks. Lihvimismasinad on saadaval erineva suuruse ja võimsusega ning neid saab valida vastavalt vajadusele.

         

Nurglihvijad

Nurglihvijad on tööriistad, mida kasutatakse pindade lihvimiseks, nurga- ja servatööde tegemiseks ning metalli ja muude materjalide lõikamiseks. Neid kasutatakse laialdaselt autode remonditöökodades, eriti keevitamise ja metallitööde jaoks. Nagu lihvimismasinategi puhul, on ka nurglihvijate võimsus erinev ning neid saab valida vastavalt vajadusele.

         

Kruvikeerajad

Kruvikeerajad on tööriistad, mida kasutatakse kruvide kinnitamiseks ja eemaldamiseks. Autode remonditöökodades kasutatakse neid sageli erinevate osade kinnitamiseks ning elektriliste ja mehaaniliste seadmete paigaldamiseks. Kruvikeerajaid on saadaval erineva suuruse ja kujuga ning neid saab valida vastavalt vajadusele.

         

Õhutööriistad

Õhutööriistad on tööriistad, mida kasutatakse suruõhu abil töötamiseks. Need hõlmavad õhukompressoreid, õhupuhureid, õhupüstoleid, õhumutreid ja õhulööke. Autode remonditöökodades kasutatakse neid tööriistu rehvide vahetamiseks, värvimiseks, puhastamiseks ja paljuks muuks. Need on tõhusad tööriistad, mis aitavad säästa aega ja vaeva.

         

Tõstukid

Tõstukid on olulised tööriistad, mis aitavad autode tõstmist ja langetamist. Need on vajalikud raskete osade eemaldamiseks, aluse hooldamiseks ja parandamiseks ning muude tööde tegemiseks. Autode remonditöökodades kasutatakse erinevaid tõstukitüüpe, sealhulgas neljatõstukid, kahetõstukid, sildtõstukid ja mootoritõstukid.

         

Diagnostikaseadmed

Diagnostikaseadmed on tööriistad, mida kasutatakse autode probleemide tuvastamiseks ja lahendamiseks. Need seadmed annavad informatsiooni auto erinevate süsteemide, näiteks mootori, pidurite, veermiku ja elektroonika kohta. Diagnostikaseadmed aitavad mehaanikutel kiiresti probleemi tuvastada ja lahendada ning tagavad autode ohutuse ja jõudluse.

         

Keevitusseadmed

Keevitusseadmed on tööriistad, mida kasutatakse metalli ja muude materjalide keevitamiseks. Autode remonditöökodades kasutatakse neid sageli keretööde ja muude metallitööde jaoks. Keevitusseadmed on saadaval erineva võimsuse ja suurusega ning neid saab valida vastavalt vajadusele.

         

Mõõteriistad

Mõõteriistad on tööriistad, mida kasutatakse erinevate mõõtmiste tegemiseks. Need hõlmavad käsi- ja digitaalseid kruvikeerajaid, mõõdulinte, pingemõõtjaid ja termomeetreid. Autode remonditöökodades kasutatakse neid sageli mootori, pidurite ja muude süsteemide mõõtmiseks. Mõõteriistad aitavad mehaanikutel täpselt mõõta ja kontrollida erinevaid parameetreid, et tagada autode ohutus ja jõudlus.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.