Lahtised kiivrid

Aktiivsed filtrid

Lahtised kiivrid on mootorratturite jaoks populaarne valik. Nad pakuvad suuremat mugavust ja nähtavust ning on kerged ja hingavad. Lahtise kiivri eelised on arvukad, kuid on oluline mõista ka nende puudusi.

      

Lahtise kiivri peamine eelis on mugavus. Need kiivrid on valmistatud pehmematest materjalidest ja on tavaliselt vähem rasked kui kinnised kiivrid. Lahtiste kiivrite avatud disain võimaldab ka rohkem õhku sisse voolata, mis muudab need sobivaks kasutamiseks soojemates tingimustes või kuumadel suvepäevadel. Samuti võimaldavad lahtised kiivrid mootorratturil paremini kuulda ümbritsevat liiklust ja suhelda kaasreisijatega.

       

Lahtised kiivrid pakuvad ka suuremat nähtavust. Kuna kiivril ei ole kinnist visiiri, on mootorratturil parem perifeerne nägemine ja suurem vaateväli. See on eriti kasulik linnasõidul või kohtades, kus on palju liiklust.

       

Lahtised kiivrid on ka trendikad. Mootorratturid, kes otsivad rohkem stiilset ja isikupärast valikut, võivad eelistada lahtisi kiivreid. Need kiivrid on saadaval erinevates disainides, värvitoonides ja materjalides, et sobituda iga sõitja isikupäraga.

        

Kuigi lahtistel kiivritel on arvukalt eeliseid, on nende puudused ka olulised. Lahtine kiiver ei paku sama kaitset kui kinnine kiiver. Kuna kiivril puudub kinnine visiir, on sõitjal suurem oht põrutuseks või kukkumise korral nägu vigastada. Lisaks võib kiivri lahtine disain põhjustada pea tagumise osa vigastusi.

        

Lahtiste kiivrite müra on ka suurem kui kinnistel kiivritel. Mootorratturid, kes sõidavad kiiremini või pikemaid vahemaid, võivad tunda ebamugavust müra taseme tõttu. Lisaks võivad lahtised kiivrid põhjustada ebameeldivat tuulemüra, mis võib pikema sõidu ajal olla väsitav.

        

Lahtiste kiivrite kasutamine talvisel ajal võib olla ebamugav. Kuna kiivri disain on avatum, võib külm õhk sisse voolata ja mootorratturile ebamugavust tekitada. 

       

Põhjus, miks lahtised kiivrid on nii populaarsed, on nende mugavus ja paindlikkus. Lahtine kiiver võimaldab sõitjal paremat õhuvoolu ja avatud tunnet ning seda saab kergesti eemaldada, ilma et peaksite oma juukseid või kõrvaklappe segama. Samuti on neid lihtsam puhastada ja hooldada, kuna need võimaldavad paremat juurdepääsu kõikidele kiivri sisemuse osadele.

      

Kui otsustate osta lahtise kiivri, on oluline valida õige suurus. Kui kiiver on liiga suur või liiga väike, ei saa see pakkuda vajalikku kaitset. Seetõttu tuleb enne ostmist kindlasti mõõta oma pea ümbermõõt ja leida sobiv suurus vastavalt tootja suurustabelile.

      

Lisaks suurusele on oluline ka kiivri materjal. Kvaliteetne lahtine kiiver peaks olema valmistatud vastupidavast ja vastupidavast materjalist, nagu klaaskiud või süsinikkiud. Sellised materjalid pakuvad suuremat kaitset löökide ja õnnetuste eest ning on seega kõrgema hinnaga.

       

Lahtiste kiivrite valimisel peate kaaluma ka seda, millist tüüpi kiiver sobib teie sõidustiiliga kõige paremini. Mootorratturitele, kes sõidavad kiirteedel või avatud teedel, võib olla vajalik valmistada kiiver, millel on aerodünaamiline disain ja vähem tuuletakistust. Samas võivad motokrossi või off-road sõidukite kasutajad eelistada kiivrit, mis on rohkem avatud ja pakub suuremat nähtavust.

        

Lahtiste kiivrite valik Car Shopis on lai ja mitmekesine, mis võimaldab teil leida sobiva kiivri igasuguse sõidustiili jaoks. Pakume erinevaid kaubamärke, värve ja disainilahendusi, mis vastavad igale eelarvele.

        

Kui olete valinud lahtise kiivri, peate tagama, et see on korralikult hooldatud. Lahtist kiivrit tuleks regulaarselt puhastada ja desinfitseerida, et vältida lõhna või bakterite tekke. Lisaks peate tagama, et kiiver on tugev ja puutumatu ning et sellel pole pragusid ega muid kahjustusi.

Liitu kohe uudiskirjaga

Liituge, et saada osa allahindlustest ja pakkumistest

Product added to compare.